May 14, 2012

CONCURS THE DICTATOR/DICTATORUL - CONCURS INCHEIAT


Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri! Cu siguranță vor mai fi și altele!

Începând de astăzi, tragerile la sorți vor fi efectuate prin intermediul site-ului random.org, iar înregistrarea va fi făcută publică pe Cinemateca Trisk. 


Așadar, câștigătorii acestui concurs sunt:
- 2 invitații duble la filmul The Dictator: Loredana Sirbu și Eu Spanac (deși premiul s-ar fi cuvenit să meargă către Aleka Sarah Vlădăreanu, mi-a confirmat că a vizionat, între timp, filmul);
- 2 tricouri promoționale, acordate următorilor clasați: Benea Simion și Ichim Dorin Cristian.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca Trisk și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la filmul THE DICTATOR/DICTATORUL, ce pot fi folosite pe data de 20 mai (duminică), în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București) + 2 tricouri (măsura L).

Scenariul: Sacha Baron Cohen, Alec Berg, David Mandel, Jeff Schaffer

Regia: Larry Charles

Distribuție: Sacha Baron Cohen, Anna Faris, Megan Fox, Ben Kingsley, John C. Reilly

Liderul suprem Aladeen i-a făcut lumii un dar colosal când s-a hotărât să se nască. Era al şaptelea fiu al gloriosului preşedinte pe viaţă al Republicii Wadiya, Omar Aladeen. Mama lui era o stewardesă de la Air France, care a murit în condiţii tragice din cauza unei lipse acute de oxigen imediat după ce l-a născut pe Aladeen în 1982 – ceea ce înseamnă că el are acum 30 de ani. Pozele în care poate l-aţi văzut pe Aladeen copil în mijlocul anilor ’70, inclusiv una grozavă cu el la premiera filmului Saturday Night Fever sunt pure scorneli fabricate de presa occidentală sionistă.

Filmul spune povestea eroică a unui dictator care şi-a riscat viaţa pentru a fi sigur că democraţia nu va ajunge niciodată în ţara pe care a tiranizat-o cu atâta dragoste, şi este inspirat din romanul de mare succes Zabibah and the King, scris de Saddam Hussein.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:


1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: În cadrul cărei categorii a primit Sacha Baron Cohen o nominalizare la Oscar în 2007? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 18 mai (vineri), la ora 19:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!